Sådan arbejder vi med FN’s verdensmål

Bæredygtighed handler også om andet end klima

FN’s verdensmål arbejder med bæredygtighed i en bred kontekst, og det gør vi også hos Cheval Blanc Kantiner. Vi arbejder målrettet med, hvordan vi, som virksomhed og kantineleverandør, udover at gøre en forskel på klimaområdet, også kan bidrage til at reducere ulighed, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, skabe anstændige jobs med gode arbejdsforhold og styrke en økonomisk vækst, der også er bæredygtig.

Konkrete bæredygtighedstiltag hos Cheval Blanc Kantiner

Vi forholder os til alle FN’s verdensmål, men vi har udvalgt syv specifikke mål, som vi vurderer, er der, hvor vi kan skabe de største forandringer sammen med vores medarbejdere, kunder, leverandører, samarbejdspartnere og gæster.

Vi kan hjælpe vores kunder i mål med deres bæredygtighedsrapportering

Fra og med 2025 vil EU’s skærpede regler for bæredygtighedsrapportering slå igennem og påvirke virksomheder, store som små. Bæredygtighedsrapportering er ikke længere et frivilligt tilvalg, men et obligatorisk krav. Hos Cheval Blanc Kantiner er vi allerede godt i gang med at forberede os, så vi kan være på forkant. Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed og hvordan, vi kan hjælpe vores kunder med deres bæredygtighedsrapportering her.

Få en Cheval Blanc kantineordning

Overvejer du at skifte kantineleverandør, eller ønsker du at outsource jeres nuværende interne kantine? Måske har I slet ikke en kantine i dag, men ønsker at få en?

Få et tilbud Ring til os
Prøv en gratis frokost