Ofte stillede spørgsmål
-
Hvad koster en kantineløsning fra Cheval Blanc?
Det kommer an på mange ting. Hvilken type frokost har I lyst til? Ønsker I en fast ret hver dag eller en buffet med 10 forskellige retter? Ønsker I at tilbyde jeres medarbejdere morgenmad? Skal vi stå for jeres mødeforplejning og interne arrangementer? Og har I en holdning til hvor meget der skal være økologisk? Alt det og meget mere har en indflydelse på prisen.
-
Hvem laver maden?
Vores kokke kommer typisk med en solid erfaring fra restaurationsverden – flere har endda michelinstjerner på CV’et. De kan dermed deres kram og går højt op i at omsætte deres håndværk og viden til gode madoplevelser.
-
Tilbyder i kantineløsninger i hele DK?
Ja! Vi hjælper ca. 90 virksomheder fra forskellige brancher fordelt i hele Danmark.
-
Hvilke services/ydelser tilbyder I?
Cheval Blanc Kantiner er en kantineleverandør. Vi er specialister i at drive virksomhedskantiner og elsker at forkæle vores kantinegæster med både morgenmad, frokost, mødeforplejning, take away, arrangementer, inhouse caféer og meget mere.
-
Hvor mange medarbejdere skal man have for at få sin egen kantine?
I virkeligheden er det jo helt op til den enkelte virksomhed. Vi foreslår dog min. 50 medarbejdere, da det svarer til en fuldtidskok.
Frokost
-
Hvad består en kantinefrokost af?
Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Nogle ønsker en buffet med bred variation, andre ønsker kun en ret med tilbehør. Der er også dem, der vil have tre dage med smørrebrød og to dage med en varm ret. Mulighederne er mange. Vi er fleksible og laver en ordning efter den enkelte virksomheds ønsker og behov.
-
Hvad koster en frokostordning fra Cheval Blanc Kantiner?
Det kommer an på mange ting. Hvilken type frokost har I lyst til? Ønsker I en fast ret hver dag eller en buffet med 10 forskellige retter? Ønsker I at tilbyde jeres medarbejdere morgenmad? Skal vi stå for jeres mødeforplejning og interne arrangementer? Og har I en holdning til hvor meget der skal være økologisk? Alt det og meget mere har en indflydelse på prisen. Du kan prøve vores prisberegner her
-
Følger der drikkevarer med til frokostordningen?
Hvis I ønsker andre drikkevarer end vand f.eks. mælk eller saft, så kan det tilkøbes.
-
Hvad betyder frokostpausen for medarbejderne?
Pausen er vigtig, både den korte og den lange.
430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag (Kilde: Videnscenter for arbejdsmiljø).
En af de fire primære årsager til stress er manglende mulighed for restitution.
Kroppen restituerer gennem afslapning. Desværre er det ofte pauserne man skærer ned på, når man er stresset. Frokosten bliver tit spist ved computeren eller på vej ud af døren.
God pausekultur kan fremme sundhed og reducere stress på arbejdspladsen. En 30 minutters frokost bør dermed være hellig. Den giver et fysisk og mentalt afbræk i en travl hverdag. Derfor skaber vi, hos Cheval Blanc Kantiner, pauser, der gør en forskel. For mennesker der når at koble af, er bedre til at være på.
-
Hvor vigtig er frokostpausen?
Vi mener, at frokostpausen skal have lige så meget opmærksomhed som alle de deadlines og opgaver, der har det med at overtage vores liv.
Vi siger højt og gentager os gerne – pausen er lige så vigtig som selve maden! Vi ved, at mennesker som tager sig tid til at koble af, er bedre til at være på.
Det er vores drøm at skabe en kultur, hvor pausen bliver hyldet og fejret, og hvor vores kantinegæster kan nyde et dejligt måltid sammen.
Vi leverer ikke bare mad – vi leverer pauser, der gør en forskel i jeres liv.
-
Hvem er Cheval Blanc Kantiner?
Cheval Blanc Kantiner er en kantineleverandør. Vi er specialister i at drive virksomhedskantiner og elsker at forkæle vores kantinegæster med både morgenmad, frokost, mødeforplejning, take away og meget mere. Vi hjælper ca. 90 virksomheder fra forskellige brancher fordelt i hele Danmark.
-
Hvilke services tilbyder Cheval Blanc Kantiner?
Morgenmad, frokost, mødeforplejning, aftensmad (hvis I har aftenarbejde), take away, arrangementer ex. reception, jubilæum, julefrokost og meget mere.
Morgenmad
-
Hvad koster en morgenmadsordning fra Cheval Blanc Kantiner?
Det kommer an på størrelsen af morgenbordet. Nogle virksomheder ønsker blot hjemmebagt brød med pålæg til morgenmad, andre vil have flere forskellige ting at vælge imellem f.eks. brød, skyr, croissanter, smoothies mv. Prisen pr. medarbejder vil for virksomhedens vedkommende typisk ligge på omkring 15-20 kr. ex. moms. Ønsker du en konkret pris, så prøv vores Prisberegner her.
-
Følger der drikkevarer med til morgenmad?
Det kan der sagtens. Det kan være alt fra hjemmepresset juice og kaffe til smoothie og kefir.
-
Kan man foreslå ønsker til morgenmad?
Meget gerne – vi vil altid gerne i dialog om den perfekte løsning til den enkelte virksomhed.
-
Kan man nøjes med morgenmad på bestemte ugedage?
Det kan man sagtens. Mange virksomheder tilbyder deres medarbejdere en arbejdsgiverbetalt morgenmad om fredagen og en medarbejderbetalt morgenmad fra mandag til torsdag.
-
Hvilke services tilbyder Cheval Blanc Kantiner?
Morgenmad, frokost, mødeforplejning, aftensmad (hvis I har aftenarbejde), take away, arrangementer ex. reception, jubilæum, julefrokost og meget mere.
Mødeforplejning
-
Hvad koster mødeforplejning?
Det kommer an på hvor stort sortimentet er. Dog kan du forvente, at det er billigere end hvis du skulle få det leveret fra en ekstern leverandør. Ønsker du en specific pris, så prøv vores Prisberegner her
-
Hvad består mødeforplejning af?
Typisk består mødeforplejnings sortimentet af nogle varme og kolde drikkevarer, snacks i form af frugt, grønt stænger, nødder, myslibarer, croissanter og kage, morgenmad og frokost som kan være alt fra sandwich, salat, dagens varme ret eller en tre retters menu.
-
Hvordan bestiller man mødeforplejning?
Mødeforplejning bestilles nemt og hurtigt via vores Cheval Blanc app.
-
Hvilke bookingsystemer findes der til mødeforplejning?
Vi har vores egen Cheval Blanc app der kan håndtere bestilling af mødeforplejning. Den er både effektiv og fungerer som et prisvenligt alternativ.
Inhouse Café
-
Hvad er en in-house cafe?
Det er en café beliggende i virksomheden, hvor medarbejderne og eventuelt også personer udefra kan nyde en god kop kaffe, hjemmebagt kage, fantastisk brød, snacks og lignende.
-
Laver Cheval Blanc Kantiner in-house cafeer?
Det gør vi og vi giver gerne en rundvisning i en af vores eksisterende virksomhedscaféer.
-
Kan man få en cafe i sin virksomhed?
Ja, hvis virksomheden er af den rette størrelse og vil betale for servicen. Vi anbefaler at man som udgangspunkt er minimum 300 medarbejdere.
Take away
-
Hvad koster take away som en del af en kantineordning?
Prisen for vores take away retter ligger på omkring 50-60 kr. pr. person.
-
Hvordan fungerer take away som en del af en kantineordning?
Medarbejderen bestiller og betaler i vores Cheval Blanc app med enten dankort eller MobilePay. Herefter kan man hente sin take away i kantinen.
-
Hvordan giver jeg mine medarbejdere mulighed for take away?
Du siger det blot til os, så gør vi det muligt at bestille og betale for take away via vores Cheval Blanc app.
-
Hvad indeholder take away i en kantineordning?
Det kan være alt fra dagens ret, hjemmebagt brød, pizza-kit, familievenlige retter som blot skal varmes op, tapasposer til weekenden og lignende.
Delishop
-
Hvad koster det for virksomheden at tilbyde sine medarbejdere en Delishop?
Det koster ingenting for virksomheden. Man kan som arbejdsgiver blot se det som en service og hjælpende hånd til sine medarbejdere.
-
Hvordan fungerer en Delishop, der er en del af en kantineordning?
Vores Delishop er tilgængelig via vores Cheval Blanc app. Hvis I ønsker det, kan vi også sætte en fysisk shop op i kantinen.
-
Hvad kan man købe i Delishoppen?
Hjemmebagt brød, take away, vin, snacks til den lille sult på kontoret, pesto, marmelade mv. Derudover vil der være gode tilbud på diverse produkter op til højtider ex. jul, påske mv.
-
Hvad er en markedsdag i kantinen?
En markedsdag i kantinen er en dag, hvor en eller flere af vores leverandører kigger forbi med smagsprøver og gode tilbud til at købe med hjem. Det kan være vores vinleverandør, chokoladeleverandør mv.
Arrangementer
-
Kan Cheval Blanc Kantiner afholde firmaarrangementer?
Vores kokke har stor erfaring med at afholde arrangementer til mange mennesker. Vi hjælper alle vores kunder med mad og drikke til deres firmaarrangementer f.eks. jubilæum, afskedsreception, julefrokost, sommerfest, fredagsbar, strategi kick-off mv.
-
Tilbyder Cheval Blanc Kantiner catering til private arrangementer?
Hvis virksomheden tillader det, hjælper vi meget gerne. Vi bruger dog aldrig et kantinekøkken til private arrangementer uden at det er aftalt med virksomheden.
-
Kan en kantineleverandør stå for receptioner, jubilæum, fødselsdag og lignende?
Det er noget af det vi er rigtig gode til. Vores kokke har stor erfaring med at afholde arrangementer til mange mennesker. Vi hjælper alle vores kunder med mad og drikke til deres firmaarrangementer f.eks. jubilæum, afskedsreception, julefrokost, sommerfest, fredagsbar, strategi kick-off mv.
-
Tilbyder Cheval Blanc Kantiner catering til virksomheder og institutioner?
Vi tilbyder frokostcatering til vuggestuer og børnehaver. Vores lillesøster Foodsource Børnemad laver hver dag økologisk og ernæringskorrekt frokost til mange små maver.
Om maden
-
Tager Cheval Blancs kantineordning højde for allergener?
Ja, det gør vi. Vi skilter med allergener på menuskiltene i kantinen og via vores frokostapp. Derudover er vores kokke synlige ved buffeten, så du kan altid spørge og få den rette vejledning.
-
Tager I højde for vegetarer og veganer?
Vi kører som udgangspunkt med to varme retter, hvoraf den ene er vegetar. Vi har som udgangspunkt også altid veganske alternativer ellers skal man blot sige det til køkkenet, så laver de en tallerken ud fra dine ønsker eller allergener.
-
Kan man få en økologisk kantine?
Vi går ind for så meget økologi som muligt. Vores andel af økologiske varer er steget stødt de sidste mange år. Har I et særligt ønske til økologi f.eks. at kantinen skal være 90-100% økologisk, så arbejder vi ud fra det.
-
Hvilke bæredygtige tiltag har Cheval Blanc Kantiner implementeret i deres kantinedrift?
Vi har gang i mange konkrete tiltag, som alle tager udgangspunkt i FN’s 17 Verdensmål:
- Vi har udviklet vores eget gastronomiske uddannelsesprogram, Gastronaut-uddannelsen, der opdateres hvert år med nye faglige og personlighedsudviklende kurser.
- Vi har udviklet vores eget uddannelsesprogram til alle vores køkkenchefer, Skarpe Knive, der har fokus på udvikling af lederkompetencer med henblik på at øge trivslen og skabe gode arbejdspladser, der opdateres hvert år.
- Vi udbyder kurser for udfordrede medarbejdere ift. sprog, ordblindhed og andre handicaps.
- Vi uddanner medarbejdere i bæredygtig kantinedrift.
- Vi arbejder med reduktion af madspild i produktionen, samt uddanner medarbejdere i området.
- Vi har en løbende stigning i andelen af økologiske råvarer.
- Vi arbejder målrettet med at implementere Det Økologiske Spisemærke hos flere kunder, og derigennem øge den samlede økologiprocent for vores kantiner.
- Vi har udviklet en CO2-måler, som hver måned dokumenterer CO2-udledningen på vores indkøb specifikt på kød, da det er her, vi kan gøre den største forskel.
- Vi sætter mål, sammen med vores kunder, for CO2-reduktion af aftryk fra kød.
- Vi måler på alle råvarer, men det er kødet, vi har valgt som fokus for reduktion.
- Vi udbyder medarbejderkurser i grøn omstilling. Vi har et gastronomisk kompas der anviser, hvilke fisk, vi køber. Vi undgår truede arter og bruger kun MSC-mærkede fisk.
- Vi øger løbende indkøbet af fisk fra kystnært fiskeri.
- Vi øger andelen af økologiske råvarer løbende.
- Vi samarbejder med Aarstiderne om økologiske og bæredygtige råvarer i sæson.
- Vi opprioriterer løbende råvarer i sæson. Vi arbejder målrettet med at udvælge leverandører, der kan understøtte opgaven med mere bæredygtige indkøb til vores kantiner.
- Vi har et tæt samarbejde med Aarstiderne, der har været vores strategiske partner i en årrække – de leverer bæredygtige produkter og bidrager samtidig med at udvikle forretningen sammen med os.
• Vi har, siden 2011, frivilligt været medlem af UN Global Compact.
-
Tilbyder Cheval Blanc Kantiner vegetariske og veganske retter?
Vi kører som udgangspunkt med to varme retter, hvoraf den ene er vegetar. Vi har som udgangspunkt også altid veganske alternativer ellers skal man blot sige det til køkkenet, så laver de en tallerken ud fra dine ønsker eller allergener.
-
Tilbyder Cheval Blanc Kantiner glutenfri og laktosefri retter?
Hvis kunden ønsker det og der er et behov fra kantinegæsterne så er det naturligvis også noget vi har fokus på.
-
Tilbyder Cheval Blanc Kantiner økologiske madvarer?
Vi går ind for så meget økologi som muligt. Vores andel af økologiske varer er steget stødt de sidste mange år. Har I et særligt ønske til økologi f.eks. at kantinen skal være 90-100% økologisk, så arbejder vi ud fra det.
-
Laver I økologisk mad til daginstitutioner?
Vi har siden 2010 også hjulpet daginstitutioner med økologisk, ernærings korrekternæringskorrekt og velsmagende mad til deres børn via vores lillesøster: Foodsource Børnemad. Vi tilbyder to koncepter, alt afhængig af daginstitutionens køkkenfaciliteter:
Catering dvs. vi har lavet alt og maden er varm og klar til spise ved levering. Maden leveres hver formiddag direkte til jeres institution.
Måltidskassen dvs. vi har lavet det meste, så I slipper for besværet. I skal blot opvarme, anrette maden – og måske koge en gryde ris eller snitte en grøntsag. Leveres som en måltidskasse direkte til jeres institution.
Om os
-
Hvem er Cheval Blanc Kantiner?
Cheval Blanc Kantiner er en kantineleverandør. Vi er specialister i at drive virksomhedskantiner og elsker at forkæle vores kantinegæster med både morgenmad, frokost, mødeforplejning, take away og meget mere. Vi hjælper ca. 90 virksomheder fra forskellige brancher fordelt i hele Danmark.
-
Hvor mange kantiner driver Cheval Blanc Kantiner?
Vi driver ca. 90 kantiner for virksomheder fordelt i hele Danmark.
-
Hvilken type kunder har Cheval Blanc Kantiner?
Vores kunder kommer fra vidt forskellige brancher. Branchen er ikke afgørende for os, da vi skræddersyer et koncept efter jeres behov. Så vi kan både drive kantiner for konsulenthuse, forsikringsselskaber, mediehuse, produktionsvirksomheder og kontorhuse.
-
Hvorfor hedder det Cheval Blanc Kantiner?
Cheval Blanc er fransk og betyder den hvide hest. Grundlæggeren valgte at navngive sin virksomhed efter hans fars restaurant af samme navn. Restauranten, som i mange år lå i Mikkel Bryggers Gade ved siden af Grand Teatret, var i øvrigt berømt for sine grillede kalvenyrer.
Faren havde opkaldt restauranten efter et fransk vinslot med samme navn, hvis ejere, familien var gode venner med. Så der er i princippet ikke nogen kreative tanker bag vores navn – det er ganske enkelt baseret på ren kærlighed til god vin og gode venner.
-
Hvor kan jeg finde en oversigt over Cheval Blanc kantiner?
Vi har ikke en oversigt over vores kantiner liggende tilgængeligt. Er du i markedet for en ny kantineleverandør og vil du i den forbindelse gerne besøge en af vores kantiner, så kontakt os endelig.
-
Hvordan kan jeg kontakte Cheval Blanc Kantiner?
Du kan kontakte os på følgende måder
Tlf: 39 65 61 99
Email: info@chevalblanc.dk
Tilbudsformular: Udfyld vores tildbudsformular her, så vender vi retur indenfor 24 timer i hverdage
Book et møde: Snak med en salgskonsulent fra Cheval Blanc. Vælg et tidspunkt, der passer dig bedst. Du booker via dette link
-
Hvordan kan jeg blive kunde hos Cheval Blanc Kantiner?
Kontakt os – så sætter vi et møde op hvor vi kan høre om jeres behov og ønsker.
Du kan kontakte os på følgende måder:
Tlf: 39 65 61 99
Email: info@chevalblanc.dk
Tilbudsformular: Udfyld vores tildbudsformular her, så vender vi retur indenfor 24 timer i hverdage
Book et møde: Snak med en salgskonsulent fra Cheval Blanc. Vælg et tidspunkt, der passer dig bedst. Du booker via dette link
-
Hvordan kan jeg opsige mit samarbejde med Cheval Blanc Kantiner?
Kontakt os på tlf.: 39 65 61 99
-
Hvilke services tilbyder Cheval Blanc Kantiner?
Morgenmad, frokost, mødeforplejning, aftensmad (hvis I har aftenarbejde), take away, arrangementer ex. reception, jubilæum, julefrokost og meget mere.
-
Hvordan måler man co2 aftrykket fra en kantine?
Hos Cheval Blanc Kantiner har vi udviklet vores egen CO2-måler. Den måler C02-udslippet for alt det kød vi indkøber og serverer for vores kantinegæster. Det er et konkret og enkelt redskab, der hjælper vores kokke og kunder med at se, hvilke knapper de kan trykke på for at indføre en grønnere kantinedrift og samtidig dokumentere, at de gør en forskel for at mindske CO2-udslippet.
-
Laver I mad til daginstitutioner?
Vi har siden 2010 også hjulpet daginstitutioner med økologisk, ernærings korrekternæringskorrekt og velsmagende mad til deres børn via vores lillesøster: Foodsource Børnemad. Vi tilbyder to koncepter, alt afhængig af daginstitutionens køkkenfaciliteter:
Catering dvs. vi har lavet alt og maden er varm og klar til spise ved levering. Maden leveres hver formiddag direkte til jeres institution.
Måltidskassen dvs. vi har lavet det meste, så I slipper for besværet. I skal blot opvarme, anrette maden – og måske koge en gryde ris eller snitte en grøntsag. Leveres som en måltidskasse direkte til jeres institution.