Om os

Vores historie

1999: Meyer & Tingstrøm Personalerestauranter

Claus Meyer og Claus Tingstrøm starter sammen Meyer & Tingstrøm Personalerestauranter. Ideen var at gentage restaurationsbranchens succes-opskrift op igennem firserne og halvfemserne: gode råvarer + godt håndværk = god mad.

 

2007: Claus Tingstrøm A/S

Meyer & Tingstrøm går hver til sit og Claus Tingstrøm starter for sig selv. Fokus er langt hen ad vejen det samme, men med mere sats på det kundetilpassede mens egen branding træder i baggrunden.

 

2017: Camst Group

Italienske Camst Group køber 80% af Claus Tingstrøm A/S. Claus Tingstrøm ejer fortsat de sidste 20% og forsætter som administrerende direktør.

 

2018: Cheval Blanc Kantiner

Claus Tingstrøm A/S køber den gode konkurrent og kollega: Cheval Blanc Servicerestauranter. Selskaberne fusionerer og bliver til Cheval Blanc Kantiner og tredobler antallet af medarbejdere og kunder.

Få en Cheval Blanc kantineordning

Overvejer du at skifte kantineleverandør, eller ønsker du at outsource jeres nuværende interne kantine? Måske har I slet ikke en kantine i dag, men ønsker at få en?

Få et tilbud Ring til os

Sådan arbejder vi med bæredygtighed

Vi arbejder med FN’s 17 Verdensmål, der handler om at gøre verden bedre og mere bæredygtig på en masse forskellige områder. Målene forsøger at løse problemer som fattigdom, ulighed, klimaforandringer, miljøproblemer, uddannelsesmæssige behov, sundhed og meget mere. 

Verdensmålene fungerer som en slags guide for, hvordan vi kan skabe en bedre fremtid for os selv og vores planet. De hjælper lande og folk over hele kloden med at samarbejde, og gøre en indsats for at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Bæredygtighed består af tre dimensioner

 

1. Klima- og miljømæssig bæredygtighed

2. Social bæredygtighed

3. Økonomisk bæredygtighed

Alle tre dimensioner hænger sammen, hvilket betyder, at de påvirker hinanden, og man kan først rigtig tale om, at noget er bæredygtigt, når man har alle tre dele med.

 

Kilde: Concito – Danmarks grønne tænketank

Smag vores frokost

Besøg en af vores kantiner i dit nærområde, og smag selv om vores frokost er noget for dig og dine kollegaer. Fortæl os, hvor i landet jeres virksomhed ligger. Så vender vi hurtigst muligt retur med en adresse og nærmere detaljer på en kantine, som I kan besøge og spise frokost i.

Smag på maden Book møde
Prøv en gratis frokost