Om maden
Rigtige kokke bag gryderne
Vores kokke kommer typisk med en solid erfaring fra restaurationsverden – flere har endda michelinstjerner på CV’et. De kan dermed deres kram og går højt op i at omsætte deres håndværk og viden til gode madoplevelser. De sætter en ære i at lave maden selv, og kræser for serveringen, så det også er guf for dine øjne.
Det faktum, at vores kokke får lov til at være kokke og at de hver dag bruger og udvikler deres håndværk, skaber en større motivation og glæde for at gå på arbejde. For jer, betyder det helt konkret at I bliver mødt med større smil, højere serviceniveau og bedre mad.
Book et kantinebesøg – det giver jer mulighed for at tale med vores kokke og smage på maden.
Mød vores kokke
Medarbejder: Carl #3
”Det er så rart at være et sted, som ikke bare vækster for at vækste. Jeg oplever virkelig, at der bliver tænkt på os medarbejdere i deres vækstplaner. Det bliver gjort i tempo og med en respekt, så alle kan følge med. Generelt gør Cheval Blanc Kantiner bare virkelig meget for deres medarbejdere, og de går langt for at skabe et godt arbejdsmiljø.” 🙌🏼
Carl, Kok og køkkenchef, Cheval Blanc Kantiner
Medarbejder: Dennis #2
”Det bedste ved Cheval Blanc Kantiner er, at man bliver respekteret for lige nøjagtig den man er. De giver mig frihed og tillid til at være den jeg er, og så får jeg lov til udforske maduniverset sammen med alle mine gode kollegaer.” 😊
Dennis, Kok og køkkenchef, Cheval Blanc Kantiner
Medarbejder: Morten
”Jeg fik gnisten tilbage. Surdejskurset på Cheval Blanc Kantiners Gastronaut-uddannelse har åbnet en helt ny verden for mig som bager. Jeg sov nærmest ikke den første nat, fordi det var så stort for mig.” 🥐
Morten, Bager, Cheval Blanc Kantiner
Medarbejder: Thomas A. H.
”Hos Cheval Blanc Kantiner er niveauet på Gastronaut-uddannelsen tårnhøjt, og som kok
er der plads og mulighed for, at du kan dykke ned og nørde i alt fra surdej til charcuteri i din arbejdstid. Og det er altså en luksus at få lov til, hvis man er passioneret omkring mad.” 🙌🏼
Thomas A. H., Kok og køkkenchef, Cheval Blanc Kantiner
Medarbejder: Cecilie
”Jeg var for lidt hjemme og for meget på arbejde. Det var ikke godt for mig og til sidst tog jeg konsekvensen og rykkede til kantinebranchen. Cheval Blanc Kantiner har fokus på deres medarbejdere og trivsel og det betyder meget for mig og så sættes madhåndværket højt.” 🍽
Cecilie, Kok, Cheval Blanc Kantiner
Mad lavet af gode råvarer
I Cheval Blanc Kantiner har vi lavet et gastronomisk kompas, som enkelt og overskueligt beskriver, hvad vi gør – og ikke gør – når vi køber ind og laver mad.
Det har vi gjort fordi vi ønsker at tage ansvar, både for den kvalitet som vi serverer, men i den grad også for rejsen bag råvaren.
Når vi køber råvarer, er vi med til at påvirke klimaet, dyrevelfærden og vilkårene for de mennesker, som fremstiller og transporterer råvarerne.
Det ansvar tager vi på os, så vi kan servere mad med god smag i munden.
Få en Cheval Blanc kantineordning
Overvejer du at skifte kantineleverandør, eller ønsker du at outsource jeres nuværende interne kantine? Måske har I slet ikke en kantine i dag, men ønsker at få en?
Få et tilbud Ring til osMød vores kunde og køkkenchef fra The Cube
Personalet er altid så positive og imødekommende
Det betyder meget for os i en travl hverdag at der er dem fleksibilitet og imødekommenhed, så tingene bare glider og det gør det altid her.
Maden er rigtig dejlig, den præsenterer sig altid utrolig lækker og appetitlig. Der bliver tænkt meget på at det skal være sundt, og så synes jeg også, at der er meget fokus på at undgå madspild, hvilket er rigtig vigtigt i de her tider.
Og så er vi jo meget glade for, at vi har fået vores helt egen bager her i huset, som serverer det lækreste brød for os hver dag.
Henriette Boye
Senior Executive Assistant, Mol Chemical Tankers
Et udpluk af vores samarbejdspartnere
Aarstiderne
Aarstiderne er en leverandør af økologiske fødevarer, der tilbyder sæsonbaserede grøntsager og frugter. De er kendte for deres økologiske måltidskasser til forbrugerne.
Besøg Aarstiderne
Aarstiderne
Naturmælk
Naturmælk producerer og sælger frisk mælk og mejeriprodukter fra økologiske landbrug, der lægger vægt på dyrevelfærd og bæredygtighed.
Besøg Naturmælk
Naturmælk
Ostebørsen
Ostebørsen fra Fyn er specialiseret i salg af forskellige typer ost fra både ind- og udland, herunder håndværksmæssigt producerede oste og særlige ostevarianter.
Besøg Ostebørsen
Ostebørsen
Aurion
Aurion er en nordjysk leverandør af økologiske og biodynamiske mel- og kornprodukter. De tilbyder forskellige meltyper og kornsorter af højeste kvalitet og som giver de bedste hjemmebagte brød.
Besøg Aurion
Aurion
Kjær & Sommerfeldt
Kjær & Sommerfeldt er en anerkendt vinforhandler, der tilbyder et spændende udvalg af rødvine, hvidvine, rosévine og mousserende vine til både private kunder, virksomheder, restauranter og vinbutikker.
Besøg Kjær & Sommerfeldt
Kjær & Sommerfeldt
Frellsen
Frellsen er en chokolade- og kaffeleverandør, der tilbyder et bredt udvalg af håndlavet chokolade, trøfler og specialkaffeblandinger.
Besøg Frellsen
Frellsen
Randers Kød
Randers Kød er en leverandør af kvalitetskødprodukter, herunder kød fra forskellige dyr som oksekød, svinekød og fjerkræ, der er opdrættet og behandlet under høje standarder for dyrevelfærd og kvalitet.
Besøg Randers Kød
Randers Kød
Hørkram
Hørkram er en fødevareleverandør, der forsyner restauranter, kantiner og storkøkkener med et bredt sortiment af fødevarer. Det er de professionelles svar på en Meny – et supermarked som har alt. Og så er de kendte for deres gode logistik og høje serviceniveau.
Besøg Hørkram