Hvor er kantinen om 40 år?

Hvordan ser fremtidens kantine ud? Vil teknologi og nye ideer ændre måden, vi spiser frokost på arbejdet, eller holder vi fast i den klassiske frokostpause?

Claus Tingstrøm, vores tidligere direktør og nuværende bestyrelsesformand, giver sit bud på netop det i kapitlet “Gastronomien i kantinen?” fra bogen Gastronomiens spor i det danske samfund af Ole G. Mouritsen.

Bogen er en anderledes fortælling om gastronomiens udvikling over de sidste 60 år, idet mere 20 danske madaktører inkl. Claus Tingstrøm har bidraget til bogens indhold. Det er en en bog, som i den grad kan anbefales, hvis du interesserer dig bare en lille smule for mad, smag, madkultur, madlavning, madhåndværk, maddannelse – ja, helt generelt for madens historie og dens betydning for den måde vi har indrettet vores samfund på, både nu og i fremtiden.

Smag vores frokost

Besøg en af vores kantiner i dit nærområde, og smag selv om vores frokost er noget for dig og dine kollegaer. Fortæl os, hvor i landet jeres virksomhed ligger. Så vender vi hurtigst muligt retur med en adresse og nærmere detaljer på en kantine, som I kan besøge og spise frokost i.

Smag på maden Book møde
Prøv en gratis frokost