3 gode grunde til at se vores Gastronaut webinar om bælgfrugter

Er du en af dem, der sukker indvendigt, når du hører, at der er bønner, linser eller ærter på menuen? Eller synes du det virker uoverskueligt at kaste dig over madlavning med bælgfrugter?

Så hæng på og læs videre her.

Det er nemlig lige præcis de fordomme, vi hos Cheval Blanc Kantiner udfordrer, når vi sætter bælgfrugter på menuen. De er helt fantastiske i alt fra supper, gryderetter, patéer, salater, fars og som tilbehør eller topping. ­ Og så er de, stik imod sit rygte, virkelig nemme at bruge og få til at smage godt.

Smag vores frokost

Besøg en af vores kantiner i dit nærområde, og smag selv om vores frokost er noget for dig og dine kollegaer. Fortæl os, hvor i landet jeres virksomhed ligger. Så vender vi hurtigst muligt retur med en adresse og nærmere detaljer på en kantine, som I kan besøge og spise frokost i.

Smag på maden Book møde
Prøv en gratis frokost