Hvad gør vi for at skabe glade medarbejdere?

Hos Cheval Blanc Kantiner arbejder vi hver dag på at give vores gæster den bedste pause hvad enten det er en frokostpause, kaffepause eller mødepause. Men vi er også optaget af at forfine opskriften på det gode arbejdsliv, ikke kun for vores gæster, men også for vores egne medarbejdere.

Der findes en grundlæggende regel om, at glade medarbejdere giver glade kunder. Det er også tilfældet hos os. Jo mere glade og tilfredse vores medarbejdere er, desto større ros får vi fra dem, som hver dag spiser i vores kantiner. Derfor gør vi alt hvad livrem og seler kan trække ift. at skabe glæde og motivation blandt vores medarbejdere.

Og det er her vores Gastronaut uddannelse kommer ind i billedet.

Som medarbejder hos Cheval Blanc Kantiner har du, via Gastronaut uddannelsen, adgang til en lang række kurser hele året rundt. Kurserne er med til at udvikle vores medarbejdere både fagligt og personligt. Det har en positiv smittende effekt på den generelle arbejdsglæde, men det kan i den grad også både ses og smages på den mad som vi serverer.

5 facts om Gastronaut uddannelsen

  1. Gastronaut uddannelsen blev lanceret i 2019 og er Cheval Blanc Kantiners eget uddannelsesforløb, som giver medarbejderne mulighed for at videreuddanne sig under deres ansættelse.
  2. Uddannelsen består af et fælles grundforløb hvorefter medarbejderne frit kan vælge mellem de mange forskellige kurser, der løbende udbydes inden for gastronomi, service og personlig udvikling.
  3. Nogle kurser afvikles fysisk som mindre hold rundt omkring i landet. Andre kurser er et digitalt forløb, hvor flere hundrede medarbejdere samles til et online webinar. Der udgives også podcast, som medarbejderne kan høre, når det passer ind i deres arbejdsdag.
  4. Underviserne på Gastronaut uddannelsen er et miks af eksterne frontløberne inden for grøn gastronomi og klimavenlig mad, samt egne medarbejdere med ekspertviden indenfor ex. charcuteri, det søde køkken, grøn umami, et særligt verdenskøkken og lign.
  5. Udover faste fagkurser og forskellige udviklingsforløb, indeholder uddannelsen også en række temakurser som hvert år tager udgangspunkt i tidens trends indenfor råvarer, tilberedning og madoplevelser generelt.

Gastronaut kursuskatalog

Hvert år laver vi et nyt kursuskatalog med både faglige og personlige kurser – se det aktuelle kursuskatalog her

Det siger vores medarbejdere

Medarbejder: Morten

”Jeg fik gnisten tilbage. Surdejskurset på Cheval Blanc Kantiners Gastronaut-uddannelse har åbnet en helt ny verden for mig som bager. Jeg sov nærmest ikke den første nat, fordi det var så stort for mig.” 🥐 

Morten, Bager, Cheval Blanc Kantiner

Medarbejder: Thomas A. H.

Hos Cheval Blanc Kantiner er niveauet på Gastronaut-uddannelsen tårnhøjt, og som kok
er der plads og mulighed for, at du kan dykke ned og nørde i alt fra surdej til charcuteri i din arbejdstid. Og det er altså en luksus at få lov til, hvis man er passioneret omkring mad.” 🙌🏼

Thomas A. H., Kok og køkkenchef, Cheval Blanc Kantiner

Medarbejder: Dennis #1

”Jeg var bekymret for om et job i kantinebranchen kunne stimulere min nysgerrighed og udvikle mig. Men må sige, at jeg er blevet positivt overrasket. Jeg fik pludselig en masse ny viden om andre tilberedningsmetoder og tekniker og jeg kan sagtens bruge det jeg har lært fra restaurationsbranchen. Jeg føler helt klart, at jeg har udviklet mig vildt meget på de år jeg har været i Cheval Blanc Kantiner.” 🤓

Dennis, Kok og køkkenchef, Cheval Blanc Kantiner

Smag vores frokost

Besøg en af vores kantiner i dit nærområde, og smag selv om vores frokost er noget for dig og dine kollegaer. Fortæl os, hvor i landet jeres virksomhed ligger. Så vender vi hurtigst muligt retur med en adresse og nærmere detaljer på en kantine, som I kan besøge og spise frokost i.

Smag på maden Book møde
Prøv en gratis frokost