Hvilken type frokost foretrækker vi på arbejdspladsen?
Mød en kok og Køkkenchef
Få en pris på en kantineordning som passer præcist til jer
-
Hvad koster en kantineløsning fra Cheval Blanc?
Det kommer an på mange ting. Hvilken type frokost har I lyst til? Ønsker I en fast ret hver dag eller en buffet med 10 forskellige retter? Ønsker I at tilbyde jeres medarbejdere morgenmad? Skal vi stå for jeres mødeforplejning og interne arrangementer? Og har I en holdning til hvor meget der skal være økologisk? Alt det og meget mere har en indflydelse på prisen.
-
Hvad består en kantinefrokost af?
Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Nogle ønsker en buffet med bred variation, andre ønsker kun en ret med tilbehør. Der er også dem, der vil have tre dage med smørrebrød og to dage med en varm ret. Mulighederne er mange. Vi er fleksible og laver en ordning efter den enkelte virksomheds ønsker og behov.
-
Hvem laver maden?
Vores kokke kommer typisk med en solid erfaring fra restaurationsverden – flere har endda michelinstjerner på CV’et. De kan dermed deres kram og går højt op i at omsætte deres håndværk og viden til gode madoplevelser.
-
Hvem er Cheval Blanc Kantiner?
Cheval Blanc Kantiner er en kantineleverandør. Vi er specialister i at drive virksomhedskantiner og elsker at forkæle vores kantinegæster med både morgenmad, frokost, mødeforplejning, take away og meget mere. Vi hjælper ca. 90 virksomheder fra forskellige brancher fordelt i hele Danmark.
-
Hvad betyder frokostpausen for medarbejderne?
Pausen er vigtig, både den korte og den lange.
430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag (Kilde: Videnscenter for arbejdsmiljø).
En af de fire primære årsager til stress er manglende mulighed for restitution.
Kroppen restituerer gennem afslapning. Desværre er det ofte pauserne man skærer ned på, når man er stresset. Frokosten bliver tit spist ved computeren eller på vej ud af døren.
God pausekultur kan fremme sundhed og reducere stress på arbejdspladsen. En 30 minutters frokost bør dermed være hellig. Den giver et fysisk og mentalt afbræk i en travl hverdag. Derfor skaber vi, hos Cheval Blanc Kantiner, pauser, der gør en forskel. For mennesker der når at koble af, er bedre til at være på.