Hvilken type frokost foretrækker vi på arbejdspladsen?

4 Trends: Hvad forventer danskerne af deres frokost på arbejdspladsen

Kantineordning-firma-cheval-blanc-kantiner-salat-aspect-ratio-555-645

Omtanke og Ansvarlighed

Omtanke og Ansvarlighed

 

 

Vi vil ikke længere kun have god mad – den skal også være ‘ordentlig’

 

Vi vil vide, hvad vi helt konkret spiser, hvor det kommer fra og at det er lavet under ordentlige forhold

Kantineordning-firma-cheval-blanc-kantiner-salat-aspect-ratio-555-645

Omtanke og Ansvarlighed

Kantineordning-firma-cheval-blanc-kantiner-avocadomad-aspect-ratio-555-645

Mindre udvalg og bedre kvalitet

Mindre udvalg og bedre kvalitet

 

 

Vi sætter pris på en overskuelig menu – altså at nogen har taget valget for mig

 

Vi vil have kvalitet fremfor kvantitet – hellere gøre lidt rigtig godt fremfor meget
halvt godt

Kantineordning-firma-cheval-blanc-kantiner-avocadomad-aspect-ratio-555-645

Mindre udvalg og bedre kvalitet

Kantineordning-firma-cheval-blanc-kantiner-paalaeg-aspect-ratio-555-645

Delemad og små portioner

Delemad og små portioner

 

 

Vi har lyst til at smage noget nyt, hvilket taler ind i flere små portioner fremfor få store portioner

 

Delemad hitter – vi kan lide at dele mad og madoplevelser med dem vi er sammen med

Kantineordning-firma-cheval-blanc-kantiner-paalaeg-aspect-ratio-555-645

Delemad og små portioner

Kantineordning-firma-cheval-blanc-kantiner-kok_14-aspect-ratio-555-645

Højere forventninger til arbejdspladsen

Højere forventninger til arbejdspladsen

 

 

Vores hverdag og arbejde flyder sammen, så vi forventer mere af vores arbejdsplads

 

Vi har en lav arbejdsløshed og et presset arbejdsgivermarked, arbejdsgivere er derfor nødt til at gøre noget ekstra for at fastholde og tiltrække medarbejdere

Kantineordning-firma-cheval-blanc-kantiner-kok_14-aspect-ratio-555-645

Højere forventninger til arbejdspladsen

Mød en kok og Køkkenchef

Kok & Køkkenchef Dennis

”Det bedste ved Cheval Blanc Kantiner er, at man bliver respekteret for lige nøjagtig den man er.

Jeg får tillid og frihed til at være den jeg er, og så får jeg lov til at udforske maduniverset sammen med alle mine gode kollegaer.”

Dennis, Kok og køkkenchef, Cheval Blanc Kantiner

Hvad er jeres behov lige nu?

Du vil skifte kantineleverandør

I har et samarbejde med en ekstern kantineleverandør i dag men er ikke helt tilfredse med samarbejdet og den mad, som I har aftalt, at de skal levere.

Kantineordning-firma-cheval-blanc-kantiner-Morgenmad_Smilende-aeg-og-skinke-aspect-ratio-555-645

Du vil skifte kantineleverandør

Du vil outsource jeres interne kantine

I driver selv jeres egen kantine i dag men vil gerne høre mere om alle de fordele der er, ved at outsource jeres kantine til en ekstern leverandør, og specialist i lige netop dette område.

Kantineordning-firma-cheval-blanc-kantiner-Morgenmad_Spejlaeg-aspect-ratio-555-645

Du vil outsource jeres interne kantine

Du har brug for en kantine

I har ikke en kantine i dag. I laver måske selv jeres frokost eller får leveret daglig take away / catering.

Kantineordning-firma-cheval-blanc-kantiner-Morgenmad_Roeraeg-med-skinke-paa-ristet-broed-aspect-ratio-555-645

Du har brug for en kantine

Få en pris på en kantineordning som passer præcist til jer

Prøv en gratis frokost