Velkommen til en sund kantine

Din sundhed – vores ansvar!
I Cheval Blanc tager vi sundhed alvorligt. Hver dag tilbereder vi lækker frokost til over 13.000 medarbejdere rundt om i landets private og offentlige virksomheder. Vi ser det som et stort ansvar, at servere måltider der bidrager til en sund hverdag på jobbet, således at vores gæster kan opretholde et stabilt blodsukker og øge deres forbrænding i løbet af arbejdsdagen. På den måde har de energi til alle dagens gøremål. Ordentligt nærende mad er uden tvivl den vigtigste faktor for menneskers evne til at koncentrere sig, arbejde og være produktive. Derfor er der ingen grund til at gå på kompromis. Det er vigtigt at indtage et sundt og nærende måltid. Vi tager altså ansvaret for din sundhed på vores skuldre.

Undervisning i sundhed
Vi underviser løbende alle vores medarbejdere i den seneste viden inden for ernæring – og i vores sundhedskoncept Køkken Fri Fornuft. Gennem et samarbejde med kliniske diætister og vores eget ernæringsfaglige personale, har vi de bedste muligheder for at sikre vores gæster, at måltiderne altid lever op til de krav vi har sat. Vi afholder løbende workshops, så gæsterne kan få vejledning i at sammensætte en frokost der bidrager til den enkeltes ønsker og behov. Der er nemlig stor individuel forskel på, hvor meget og hvor varieret man bør spise.
Udover det ernæringsmæssige er vi hos Cheval Blanc altid garanter for en ordentlig bearbejdning og behandling af råvarerne, så der aldrig er nogen, der bliver syge eller dårlige af at spise vores mad.

Cheval Blanc tilbyder flere forskellige sundhedsløsninger til gæsterne i de kantiner vi driver. Vores samarbejdspartnere, virksomhederne, kan booke sundhedstjek til medarbejdere, kostvejledning eller foredrag. Vi arrangerer som sagt også sundheds-workshops i frokostpausen.

Hvis du har eventuelle spørgsmål og forespørgsler eller ønsker råd og vejledning, så kontakt os endelig og hør mere om mulighederne i jeres kantine.