Om Cheval Blanc Kantiner

Hvem er vi?

Vi er Cheval Blanc Kantiner – stiftet i 1994 af fagfolk fra restaurationsbranchen med en lang historik i bolledejen. Vi er specialister i kantinedrift og kendt for høj kvalitet. Vi driver 90 kantiner i hele Danmark inden for både den private, den offentlige og offentlig-private sektor. Vi er små 400 medarbejdere, der dagligt serverer frokost for ca. 23.000 mennesker. Vores hovedkontor ligger i Hellerup. I 2018 blev Cheval Blanc Servicerestauranter og Claus Tingstrøm A/S slået sammen og ejes i dag af det italienske cateringselskab Camst International s.r.l. (80 %) og Claus Tingstrøm Holding (20 %).

Mere på menuen end mad

Ud over at være en virksomhed der bærer velsmag og professionalisme i vores DNA, har vi mere på menuen end mad. Vi arbejder med bæredygtighed i alle led af vores værdikæde fra ord til bord og har vundet priser for vores miljøarbejde. Vi er en virksomhed, der sætter vores præg på tidens trends, lader os inspirere af verden omkring os og ser udfordringer som nøglen til udvikling og nytænkning.

Vores italienske åre

Det italienske cateringselskab Camst International s.r.l. ejer 80 % af Cheval Blanc Kantiner. Camst blev etableret i 1945, har i dag næsten 15.000 medarbejdere og sidder på 10 % af det italienske cateringmarked.

Ydelserne er:
Kantinedrift i virksomheder, på skoler, hospitaler og plejehjem, drift af frokostrestauranter og cafeer og catering

Ud over Italien og Danmark, opererer Camst også i Tyskland (L&D) og Spanien (Arcasa). Og vi er superglade for erfaringsudvekslingen og de perspektiver, det internationale samarbejde giver os.

Mennesket først

Camst arbejder med en tredobbelt bundlinje, nemlig de tre P’er: ”People, Planet and Profit”, i nævnte rækkefølge. Omkring 9.000 af medarbejderne er også medejere, og det er dem, som vælger bestyrelsen. Hos os kommer mennesket, dvs. medarbejderne, først. Medarbejdere, som trives, medarbejdere, som føler ansvar for deres arbejdsplads, er nøglen til at yde god service og skabe tilfredse kunder

Facts og fun facts

Camst står for Cooperativa Albergo Mensa Spettacolo e Turismo, som betyder: kooperativet for hotel, kantine, underholdning og turisme.

Camst blev etableret i Bologna i juni 1945 for at skabe job til de mange arbejdsløse efter krigen. En af de første aktiviteter var salg af tortellini (en slags mini-ravioli), solgt fra en rullevogn til de rejsende på banegården i Bologna.

Du kan læse mere om Camst her: http://www.camst.it/en

Brug af cookies