Økonomi

I driften tager vi økonomi og gennemsigtighed lige så alvorligt som sundhed og madglæde. Derfor arbejder vi altid med ”åbne bøger”.

Køkkenet arbejder indenfor de økonomiske rammer vi har aftalt. Vi holder øje med, at jeres behov og budgetmæssige ønsker til driften passer sammen. På den måde undgår vi uheldige overraskelser.

Der er mange fordele ved at lade Cheval Blanc drive kantinen i Jeres virksomhed:

Vores indkøbsstørrelse gør, at Cheval Blanc kan opnå høj produktkvalitet til lave indkøbspriser.

Cheval Blancs kokke tilbereder mad fra bunden med omtanke og nærvær, vores kokke sørger for mindre madspild og bedre udbytte.

  • Vi er økonomisk bevidste, og overholder de aftaler vi indgår med vores kunder
  • Vi overholder altid deadlines vedrørende regnskaber og anden dokumentation over for vores kunder, ligesom vi er lydhøre for kundens ønsker til regnskabsmetoder.
  • Vi lægger vægt på styring af økonomien i de enkelte køkkener for herigennem at overholde de økonomiske mål for driften. Vi sørger for uddannelse, og stiller faste styringsredskaber til rådighed for køkkenchefen.
  • Vi har en indkøbspolitik, hvor vi løbende udfordrer vores leverandører til at levere den bedste kvalitet til den lavest mulige pris.
  • Vi er altid i tæt dialog med vores kunder, så vi kan levere de økonomiske nøgletal de efterspørger.