Vi hjælper hinanden, når der er travlt

Når Bishnu møder på arbejde, får alle kollegerne et stort smil – og han får store smil tilbage. Det gode samarbejde med kollegerne og fælleskabet er en væsentlig grund til, at han trives så godt i sit arbejde som opvasker hos Cheval Blanc Kantiner.

Når der hver dag skal leveres frokost til ca. 400 mennesker, er der mange små tandhjul, der skal køre godt i spænd med hinanden for at det hele klapper, som det skal. Det er blandt meget andet afgørende, at der hele tiden er rent service til de mange gæster. Bishnu er opvasker i kantinen hos et kontorfællesskab i Nordsjælland og indgår i et stort Cheval Blanc team, der hver dag står for at håndtere frokostbespisningen af de mange medarbejdere. Han er slet ikke i tvivl om, at det kollegafællesskab, som han er en del af, styrker arbejdsglæden. Han er faldet utrolig godt til hos Cheval Blanc Kantiner, hvor han har arbejdet siden 2014. Det er blandt andet det gode samarbejde og samvær med kollegerne, der gør ham glad for arbejdet. Her er man sammen om opgaven og har en fælles mission.

”I sidste ende handler det om teamwork. Vi hjælper hinanden, når der er travlt. Så går det hele meget nemmere.”

Hos Cheval Blanc Kantiner er alle medarbejdere en del af holdet, uanset lokation og arbejdsopgaver. Vores medarbejdere yder deres bedste. Til gengæld passer vi godt på dem – og det kommer i sidste ende vores gæster til gode. Medarbejdere, som trives og føler ansvar for deres arbejdsplads, er nemlig nøglen til god service og tilfredse gæster. For os er det helt afgørende, at vi kan tilbyde vores personale ordnede forhold, løbende udvikling og samtidig sikre, at alle bliver hørt og taget alvorligt. I fællesskab med vores personale arbejder vi hos Cheval Blanc Kantiner hele tiden på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor omsorg, service og høje ambitioner næres af menneskeligt overskud. Mennesket er i fokus, og derfor stiller vi heller ikke kun krav til uddannelsesniveau. Vi ser ligeså meget på de kvaliteter og kvalifikationer, den enkelte medarbejder har med sig. Vi gør meget ud af at videreuddanne vores personale, og derfor kan vi også ofte opkvalificere interne medarbejdere. 

”Udover at vaske op, hjælper jeg også til der, hvor der nu er brug for en ekstra hånd. Det kan være forberedelse af grøntsager, opdækning til møder eller levering af mad til vores gæster.”

Bishnu kommer oprindeligt fra Nepal, og han er langt fra den eneste medarbejder hos Cheval Blanc Kantiner med en anden nationalitet end dansk. I vores kantiner finder man personale med mange forskellige nationaliteter, som går på tværs af faggrupper. Vi oplever, at blandede nationaliteter bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø og spændende gastronomiske oplevelser for vores gæster – og det er uanset hvilke typer af opgaver, de bestrider. Bishnu er oprindeligt uddannet inden for marketing, men han er ikke den eneste, som kommer med en anden faglig baggrund. Hos Cheval Blanc Kantiner oplever vi ofte, at personer uden faglig uddannelse eller med en anden faglig baggrund sagtens kan bidrage med gastronomisk håndværk – endog på et højt niveau. 

Nyeste artikler

Brug af cookies