Festlig fredagsfrokostbar uden alkohol

Hos Cheval Blanc Kantiner elsker vi at drysse lidt krydderi ud over hverdagen, og der er næsten altid noget, der kan fejres. Fødselsdage, jubilæer, højtider eller noget så enkelt som en hyggelig fredagsbar, der afslutter en fælles arbejdsuge. I januar måned har vi derfor gjort os umage med at udtænke et tema, som er festligt, farverigt og smagfuldt ­– og uden alkohol, så det kan kombineres med en fælles frokost midt på dagen.

Den gode pause handler indimellem om at løsrive sig fra skærmen, skrivebordet og møderne for en stund og afsætte lidt tid til at snakke med kollegerne om andet end deadlines og ordrebøger. Det kan både være i hverdagens frokostpause eller, når vi samles på arbejdspladsen om en særlig begivenhed. Hos Cheval Blanc Kantiner gør vi altid vores ypperste for at skabe nogle gode smagsoplevelser, som vores gæster kan samles om til hverdag og fest. 

Hyggelig fredagsbar i arbejdstiden uden alkohol

Fredag har ofte en særlig stemning over sig. Vi har arbejdet os igennem en uge med møder og deadlines, gjort et indhug i listen over arbejdsopgaver og to-do. Mange af os er allerede mentalt ved at gøre os klar til fritidssysler, fest, weekendhygge eller afslapning. Fredag er derfor også den perfekte dag at gøre lidt ekstra ud af frokosten. Hos Cheval Blanc Kantiner lancerer vi januars fredagsfrokostbar-tema, som kombinerer lækre drinks (uden alkohol) med en særlig frokost, der inviterer til at mingle.

Med kefir, kvass og kombucha kreerer vi smagfulde og boblende aperitifs og cocktails i flotte farver, der både kan nydes før og i følgeskab med festlige små anretninger, lækre hapser og Finger Food. Hele traktementet kan også nydes stående, mens man går rundt og sludrer med sine kolleger.

NoLo drinks hitter

Flere og flere har fået øjnene op for NoLo (drikkevarer med ingen eller lav alkoholprocent), og salget af alkoholfrie cocktails, øl, vin og spiritus med lave alkoholprocenter har været stigende de seneste år. Flere og flere restauranter, både med og uden Michelin stjerner, har et NoLo-kort som supplement til vinmenu- og ølsortiment.

Den stigende interesse for alkoholfrie drinks og cocktails falder også sammen med en opblomstring af klassiske fermenteringsteknikker. Både kombucha (fermenteret te) og kvass (fermenteret drik, gæret på brød eller bær) er populære NoLo drikkevarer, der benytter fermenteringsprocessen til at trække smag og bobler frem og give de alkoholfrie drinks og cocktails attitude og smag. Her får du fem gode grunde til at fermentere.

Festlige fejringer i arbejdstiden                  

Det er ikke kun fredagsfrokosten, som kan gøres ekstra festlig med NoLo drinks. Andre mærkedage og begivenheder på arbejdspladsen, såsom fødselsdage, jubilæer, konferencer eller en fælles fejring af VM i fodbold, kan også løftes med en frokost eller reception ledsaget af farverige cocktails uden alkohol. Sammen med en lækker receptionsmenu kan de smagfulde drinks skabe en festlig stemning, som løfter arrangementet og tilføjer boblende farver og perlende humør uden promille.

Hos Cheval Blanc Kantiner har vi meget mere end daglig frokost på menuen, og vi stiller hele tiden skarpt på at skabe de rette rammer for gode smagsoplevelser hos vores gæster. Det kan være events, receptioner, personalefester m.m. Her finder du meget mere om det, vi har på menuen.

Temadage skaber en god stemning i kantinerne

Hos Cheval Blanc Kantiner elsker vi at krydre hverdagen med lidt fest og farver. I kantinerne gør vi os umage med at anrette maden og pynte op til særlige lejligheder og højtider, og indimellem overrasker vi gæsterne med forskellige madtemaer. Det kan være et forårspyntet påskebord, krydret mad med inspiration hentet fra fjerne himmelstrøg eller en menu med alt godt fra havet. Forskellige temaer, som både byder på nye smage, kulører og krydderi. Der er tradition for, at temaerne i kantinerne ofte ledsages af unikke anretninger, pynt på bordene og forskellige overraskelser, som er med til at gøre spiseoplevelsen til noget særligt.

Vi glæder os til at servere vores januar-tema ’Bar Klar’ for jer.

Nyeste artikler

Brug af cookies