Menu

Menuerne i Cheval Blanc er altid bygget op på vores sundhedskoncept og at vi laver maden fra bunden, vi sætter en stolthed i håndværket og glæder os hver dag til at byde på nye spændende sunde retter. Her ser du hvad du kan få til frokost i en af vores tilfældig udvalgte kantiner.

Dagens varme ret

Langtidsstegt Svinekølle af velfærds gris serveret med bønner, portvin, skyr og kartoffelpuré

Dagens salater

Sort quinoasalat med blommer, babyspinat, rødløg vendt i olivenolie & mørk balsamico

Kålsalat på rødkål & spidskål vendt med abrikos, kørvel og citron & honning-vinaigrette

Hvidløgsgrillet blomkål med græskarkerner og en lækker estragon vinaigrette

Dagens kolde anretninger

Kartoffelroulade med hvidløgsfriskost

Italiensk kyllingesalat

Skinke med æggestand og marinerede cherrytomater

Dagens ost

Rød brie med søde tranebær

Start: Fredag d. 6/1 kl. 16.00 til Fredag d. 13/1 kl. 15.59.

.