Er du vores nye kollega?

Kok til vores kantine hos TV2 Odense

Er du gastronomisk stærk og en god kollega?

Så er det måske dig, vi er på jagt efter. Lige nu mangler vi nemlig en kok til vores kantine hos TV2 i Odense.

Du vil få mulighed for at sætte dit gastronomiske præg hos en kunde hvor faglighed og passion for god mad er i højsædet.

Du skal være gastronomisk stærk og sætte en ære i at lave frokost, som gør gæsterne mætte og glade hver dag. Vi laver mad med hjertet og du skal være gastronomisk nysgerrig og kunne inspirere teamet til at yde sit bedste. 

Der serveres dagligt buffet med varme og kolde retter, salater, frugt, oste, forskellige brødtyper og en god dessert en gang imellem samt mødeforplejning.

Jobbet som kok kræver desuden at du er rutineret i IT Systemer og har ordenssans.

Huset har et team på 6 i køkkenet som laver mad til ca. 250-300 gæster om dagen fra mandag til søndag. Jobbet som kok indbefatter at indgår i en vagtplan med aften og weekendvagter samt helligdage.  

Da vi er en servicevirksomhed, skal dit høje gastronomiske niveau matches af gode sociale kompetencer. Du skal kunne lide at tale med kantinens gæster, være nem at samarbejde med og bidrage til en god stemning både i køkkenet og ved buffeten.

Omgangstonen hos Cheval Blanc A/S er uformel, organisationen er overskuelig og vi vægter den faglige nysgerrighed højt. Du får et godt og stabilt job med gode arbejdsforhold, gode udviklingsmuligheder og søde kolleger. Der stilles parkeringspladser til rådighed for køkkenet.

Stillingen er fuldtid og arbejdstiden er placeret mellem kl. 7 og kl. 21, i en rullende vagtplan. Jobstart gerne med det samme, men vi venter også, hvis du er den helt rigtige til jobbet. Der vil løbende blive afholdt jobsamtaler.

Send din ansøgning til kundechef Jesper Karsberg på jk@cheval-blanc.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Cheval Blanc A/S blev etableret i 1994. I 2018 gik vi sammen med kantinevirksomheden Claus Tingstrøm A/S, og sammen driver vi 90 kantiner i Danmark, heraf 60 på Sjælland. Vores ca. 375 medarbejdere laver hver dag frokost og mødeforplejning til ca. 28.000 kræsne men glade gæster. Vi er en økonomisk solidt funderet virksomhed, som lægger meget stor vægt på høj kvalitet både i madlavningen, vores service og vores økonomistyring. Virksomheden ejes for 80% vedkommende af den italienske cateringvirksomhed Camst, der har hovedsæde i Bologna. Camst er medarbejderejet, og har i alt 15.000 medarbejdere i Italien, Spanien, Tyskland og Danmark.

SØG UOPFORDRET

Brug af cookies