Er du vores nye kollega?

Kok søges til kantine i København

Er du gastronomisk stærk og en god kollega?

Så er det måske dig, vi er på jagt efter. Lige nu mangler vi en kok til en lille kantine i Sydhavnen i København. Du får mulighed for at sætte dit gastronomiske aftryk og lave alt fra bunden.

Du skal selvfølgelig være gastronomisk stærk og sætte en ære i at lave frokost, som gør gæsterne mætte og glade hver dag. Vi laver mad med hjertet og du skal være gastronomisk nysgerrig og kunne inspirere teamet til at yde sit bedste.

Der skal laves daglig buffet med varme og kolde retter, salater, frugt, oste, forskellige brødtyper og en god dessert en gang imellem.

Jobbet som kok kræver desuden at du er rutineret i IT-systemer og har ordenssans.

Huset skal have et team på 2 i køkkenet, som laver mad til 80 – 100 gæster om dagen fra mandag til fredag samt mødeforplejning. Der kan forekomme aften arrangementer, men det er den daglige frokost der er i fokus.

Da vi er en servicevirksomhed, skal dit høje gastronomiske niveau matches af gode sociale kompetencer. Du skal kunne lide at tale med kantinens gæster, også på engelsk, samt være nem at samarbejde med og bidrage til en god stemning både i køkkenet og ved buffeten.

Omgangstonen hos Cheval Blanc A/S er uformel, organisationen er overskuelig og vi vægter den faglige nysgerrighed højt. Du får et godt og stabilt job med gode arbejdsforhold, gode udviklingsmuligheder og søde kolleger. Der kan stilles parkeringspladser til rådighed for køkkenet.

Stillingen er fuld tid og arbejdstiden er primært placeret på hverdage mellem kl. 7 og kl. 15. Jobstart 15.05 eller 01.06. 2019.

Send din ansøgning til kundechef Jesper Karsberg på jk@cheval-blanc.dk

Har du spørgsmål til stillingen kontakt Køkkenchef Andreas på tunn@cheval-blanc.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Cheval Blanc A/S blev etableret i 1994. I 2018 gik vi sammen med kantinevirksomheden Claus Tingstrøm A/S, og sammen driver vi 90 kantiner i Danmark, heraf 60 på Sjælland. Vores ca. 375 medarbejdere laver hver dag frokost og mødeforplejning til ca. 28.000 kræsne men glade gæster. Vi er en økonomisk solidt funderet virksomhed, som lægger meget stor vægt på høj kvalitet både i madlavningen, vores service og vores økonomistyring. Virksomheden ejes for 80% vedkommende af den italienske cateringvirksomhed Camst, der har hovedsæde i Bologna. Camst er medarbejderejet, og har i alt 15.000 medarbejdere i Italien, Spanien, Tyskland og Danmark.

SØG UOPFORDRET

Brug af cookies