Kantineprisen 2015

Det er med stor glæde og stolthed at vi kan meddele at Cheval Blanc Servicerestauranter A/S var nomineret til Kantineprisen 2015 i Cheval Blancs kantine på Videncenter Thy-Mors.

Kantinen blev nomineret på baggrund af vores medarbejderes arbejde med og fokus på:

Råvarer
Kantinen har fokus på kvalitet og en holdning til lokale råvarer, råvarer i sæson og økologi. Råvarevalget kan begrundes og kantinen er stolt af alle råvarer. Der er fokus på madspild og udnyttelse af rester samt portionering er implementeret. Desuden tør kantinen udfordre sine leverandører på såvel udbud som kvalitet.

Smag og madmod
Alle elementer i måltidet hænger sammen fra udnyttelse af råvaren til smag, stil og evt. region. Der arbejdes med “mad med mod” dvs. innovation og kreativitet omkring måltidet. Smagen skal give mening og kantinen tør at udfordre (”nudge”) sine gæster på smag og det at prøve nye retter.

Værtskab og dialog
Kantinen udviser værtskab i mødet med gæsten og personalet er synligt ved buffeten. Buffeten er transparent og ærlig – den inspirerer gæsterne til også at lave mad hjemme. Der er tydelig kommunikation med og inddragelse af gæsterne omkring måltidet.

Spiseoplevelser
Kantinen arbejder med spiseoplevelser og skaber værdi for gæsten via den dagligt varierende menu, herunder duft, udseende, smag, konsistens, råvarevalg og sundhed.
Kantinen arbejder evt. med øvrige brugertilbud, fx. måltidsløsninger uden for arbejdstiden o.l.

Glad smiley
Selvfølgelig

Vinderen 2015

I år måtte vi give trofæet videre til vores tidligere ansat Mads Præstmark, som vandt med hans arbejde i kantinen på SEB

Læs mere her