Velkommen i kantinen hos Landbrugsstyrelsen

Ugens varme retter

  • Mandag: Varme retter: Kartoffel/porresuppe med cremefraiche, purløg og surdejsbrød. Æggekage med kartoffel og løg. Det kolde: Æg med tomat og mayo, hummus, tunsalat. Brie med knækbrød. Salater: 2 blandede salater. Salatbar med crunch.
  • Tirsdag: Varme retter: Kylling korma med ris. Hertil raita og stegt aubergine/squash vendt med hjertesalat. Grøntsagstærter med tomat og mozzarella. Det kolde: Hønsesalat med grøntsager. Rejesalat. leverpostej med bacon/champignon. Gammelknas med tomatmarmelade. Salater: 2 blandende salater. Salatbar med crunch.
  • Onsdag: Varme retter: Chili sin carne med brændt ris og chili. Det kolde: Æg med tomat og mayo. Salami med fedt, sky og løgringe. manchego med syltede valnødder. Salater: 2 blandende salater. Salabar med crunch.
  • Torsdag: Varme retter: Stegt fisk med hvedekerne risotto med svampe og timian. Bagte rødbeder med frisk spinat. Krydrede linse frikadeller. Det kolde: Roastbeef med ristede løg/remo og perberrod. Salater: 2 blandende salater. Salatbar med crunch. Det søde: Chokoladekage med syltede bær.
  • Fredag: Street: Nachos med kylling, jalapenos og ost.
Åbningstider:
Morgenmad kl. 8-9
Frokost kl. 11.30 - 13.30

Vi glæder os til at se dig i kantinen:
Lene, Oliver, Kumar, Susanne, Bjørn, Tony

Du kan ring til køkkenchefen på xx xx xx xx hvis du har spørgsmål eller ønsker til særlige arrangementer

Brug af cookies