Køkken Fri Fornuft

Frokosten er arbejdsdagens åndehul. Det er her, du lader op til eftermiddagens opgaver, så derfor er det vigtigt hvad du får at spise.

Cheval Blanc tilbereder maden i din kantine. Vi giver dig mulighed for at vælge, det du har lyst til – og samtidig en frokost der føles fantastisk. Din mad skal være så lækker, at du glæder dig til frokosten i morgen, og så sund at den giver dig velvære hele dagen.

Hos os er det ikke er et spørgsmål om enten at spise lækkert eller at spise sundt. Vi giver dig friheden til at vælge begge dele på samme tid.

Programmet opdateres løbende efter nyeste forskning. Dette sker i overensstemmelse med Fødevarestyrelsens 10 kostråd og i samarbejde med kliniske diætister.

Programmet folder vi ud ved at servere en vifte af lækre retter der bidrager til, at din krop kan være i balance gennem hele dagen. Det øger dit velbefindende, og giver dig energi, så du undgår den typiske eftermiddagstrang til søde sager, som de fleste kender.

Udover den umiddelbare glæde ved et godt måltid, kan det også på længere sigt mindske din risiko for at udvikle lettere eller livstruende livsstilssygdomme.

Cheval Blanc serverer altid:
Fuldkorn som giver dig en god mæthedsfølelse – og fibrene hjælper maven til at fungere optimalt.

Protein i form af magert kød og magre mælkeprodukter – eksempelvis som dressinger lavet på skyr og fromage frais. Protein kan være med til muskelopbygning og holde en god forbrænding gennem dagen.

Årstidens grøntsager som du finder i form af salat og tilbehør i både let og grov form. Grøntsagerne giver kroppen flere fibre at arbejde med – samt vitaminer og mineraler.

Det gode fedt som ingrediens eller tilbehør. Du finder det gode fedt i råvarer der indeholder enkeltumættede fedtsyrer – eksempelvis avocado, nødder, fisk, oliven, raps- og olivenolie.

Hvis du ønsker at vide mere om vores koncept Køkken Fri Fornuft og høre om mulighederne for sundhedsløsninger til dine medarbejdere, kan du kontakte vores Forretningsudvikler Julie Qvistgaard på julie@cheval-blanc.dk.