Kantinedrift

Hos Cheval Blanc har vi flere års erfaring med drift af kantiner. Vores samarbejde med forskellige virksomheder og institutioner har givet os mange mætte og tilfredse samarbejdspartnere, som kan bevidne om kvaliteten i vores kantinedrift.

Sundhed
Vi tilstræber os altid på, at vores menuer først og fremmest er sunde og velsmagende. Sundhed er alfa og omega hos Cheval Blanc, og sund mad behøver bestemt ikke være kedeligt. Vores dygtige kokke arbejder løbende på at sammensætte menuer, der som udgangspunkt er sunde og næringsrige, men som samtidig smager fantastisk. For hvad er sund mad værd, hvis det ikke smager af noget? Derfor samarbejder vi også med kliniske diætister fra Frk. Skrump, der giver mulighed for at sikre, at vi altid kan leve op til vores sundhedsstandarder. Frk. Skrump er en klinik for sund livsstil – hvis du vil læse mere om dem indenunder vores firmaaftaler

Økologi, bæredygtighed og madspild
Mad er mere end det, der bliver serveret i vores kantiner. Maden kommer fra råvarer, som dyrkes og bearbejdes på forskellige måder. Vi har en holdning til, at mad bør være bæredygtig. Derfor går vi op i økologi. Vi bestræber os på i udgangen af 2015 at kunne servere 30% økologisk mad over alt i Cheval Blanc. Vi er i løbende dialog med vores leverandører for at sikre råvarernes bæredygtighed og kvalitet. Udgangspunktet for de råvarer vi anvender i vores madlavning er, at de er friske og helst danske. Derfor importerer vi ikke grøntsager langvejs fra, hvis der er sæson for det i Danmark.

Derfor benytter vi også kun friske råvarer i vores madlavning

Når Cheval Blanc driver kantiner, kan alle medarbejdere i virksomheden få en frokost, der er sundere, lækre og til en konkurrencedygtig pris. Læs mere på disse sider om kantinedrift ved Cheval Blanc. Vi har både drift- og managementaftaler.