En aftale om kantinedrift med os består af fem hovedingredienser:

1. Jeres ønsker til kantinen
2. Vores koncept tilpasset jeres behov
3. En køkkenchef og et køkkenteam, som kan levere varen og passer til jeres kultur
4. Vi overholder alle aftaler, inklusive budgettet
5. Vi er i tæt dialog med jer om kvaliteten og om behov og ønsker, der opstår undervejs.

I kan vælge en enkel kantineløsning, eller I kan vælge at kombinere jeres kantine med en række ekstra services som f.eks. jeres egen café eller takeaway aftensmad.
Uanset hvilket koncept I vælger, kan I stole på, vi skaber den optimale ramme om jeres frokostpauser og hjælper jer med at få en god arbejdsdag.

Services

Vi har mere på menuen end den daglige frokost. Blandt de ekstra services, I kan vælge, er f.eks: En takeaway-ordning med nem og sund aftensmad til at tage med hjem de dage, hvor der er ekstra travlt.
Vi stiller op med grill og godt humør, når I skal ud til motionsløb eller på firmaudflugt.
Vi leverer gerne maden til fester, konferencer og receptioner.
Og har I behov, som ikke er beskrevet her, så sig til – vi elsker en god udfordring!

Inhouse café

Hvad er bedre end at møde på arbejde til duften af god espresso, friskbrygget te og friskbagt brød? En inhouse café tilføjer en ekstra dimension til arbejdsglæden og er en perfekt ramme om mere uformelle kundemøder og virksomhedsbesøg. Den kan erstatte en reception i indgangen og være et hyggeligt samlingssted for medarbejderne.
I kan vælge et færdigudformet eller et tilpasset koncept. Vi sørger for det helt rigtige personale, og vi driver jeres café professionelt og fleksibelt.

Takeaway

I dag er det under halvdelen af befolkningen, som selv laver aftensmad hver dag. Særligt i hverdagene er tiden knap, når fritidsaktiviteter, tid med familien, husarbejde osv. skal klares efter arbejde. Selvom I  ikke selv har tid til selv at lave mad, kan I sagtens få frisklavet og sund aftensmad. Med vores takeaway-ordning, kan I altid købe aftensmad, hjemmebagt brød og andre lækkerier med hjem fra kantinen.
Læs om danskernes madvaner i denne rapport fra Madkulturen.

Mad til møder

Et møde uden mad er som salt uden peber. Lidt godt at spise eller et hyggeligt, fælles måltid letter stemningen og fremmer dialogen. Vi tilbyder gæstemad og serveringer til møder, gæstefrokoster, receptioner osv. Uanset om det er Michelin-niveau eller sunde snacks, sørger vi for, at jeres gæsteserveringer udstråler professionalisme og kvalitet.

Mad til events ude af huset

Når I er ude af huset til f.eks. DHL-stafetten, stiller vi op og gør vores til, at I får et vellykket arrangement. Vi griller både kød og grønt og sørger for, at både løbere og heppere får slukket tørsten og stillet sulten. Vi leverer også gerne picnickurve til det årlige kundeevent, eller hjælper jer med maden, hvis I har lejet et lokale udenfor virksomheden.

Webshop

Vi tilbyder alle medarbejdere i virksomheden mulighed for at købe en række unikke kvalitetsprodukter med hjem til aftensmaden eller gæstemiddagen fredag aften. Sortimentet dækker både lækkerier, som kokkene i kantinen har kreeret og specialiteter fra vores mange kvalitetsleverandører.

Mad til børn

Vi laver også mad til børn, læs mere her

Brug af cookies