Er du vores nye kollega?

Ingen virksomheder er ens – hvorfor skal kantiner så være det?

Kantinen skal passe til jer

Vi er til for vores kunders skyld. Det er vores opgave at hjælpe vores kunder med at sørge for, at medarbejdere har det godt og trives. Kantinen skal opleves som en naturlig del af arbejdspladsen, hvor medarbejderne er glade for at komme og føler sig hjemme.

Der er stor forskel på spisekulturen fra arbejdsplads til arbejdsplads. Nogle foretrækker et smalt udbud med stor variation fra dag til dag. Andre vil have mere at vælge imellem. Nogle elsker det klassiske danske køkken, mens andre er vilde med verdenskøkkenets utallige tilbud. De fleste kan i øvrigt godt lide lidt af hvert.

Der er også stor forskel på arbejdspladsers beliggenhed, medarbejdersammensætning, kultur og ønsker til, hvordan kantinen skal understøtte virksomhedens brand. Vi tilpasser udbuddet og stilen i kantinen i samarbejde med jer, så kantinen passer til jeres virksomheds identitet og kan opfylde de særlige behov, I har.

Mad, service og økonomisk tryghed

Der er tre hjørnesten i professionel kantinedrift, og det er god mad, god service og økonomisk tryghed. Vores krav til god kantinemad er, at maden skal være indbydende, smage skønt og være 100 % i orden håndværksmæssigt. De krav bestræber vores faguddannede og professionelle køkkenchefer og kokke sig på at opfylde hver dag.

Ud over at sørge for lækker frokost, gæste- og mødeforplejning gør vores personale sig også umage med at yde god service. Det er vigtigt for os, at vi bliver oplevet som fleksible og nemme at arbejde sammen med, for igen: vi er til vores vores kunders skyld, ikke vores egen.

Den økonomiske tryghed ligger i, at I som kunde hos os, altid har indblik i kantinens økonomi. Vi holder budgettet og aftaler og siger til i god tid, hvis vilkår og forudsætninger ændrer sig.

    Brug af cookies