Kok – Køkkenchef søges: er du gastronomisk stærk og en god kollega?

Så er det måske dig, vi er på jagt efter. Lige nu mangler vi nemlig en køkkenchef og en kok til en lille kantine i Sydhavnen i København. Her er chancen for at starte en ny kantine op fra bunden og sætte sit gastronomiske præg hos en helt ny kunde med en helt ny kantine.

I skal selvfølgelig være gastronomisk stærke og sætte en ære i at lave frokost, som gør gæsterne mætte og glade hver dag. Vi laver mad med hjertet og I skal være gastronomisk nysgerrige og kunne inspirere hinanden til at yde sit bedste.

Der skal laves daglig buffet med varme og kolde retter, salater, frugt, oste, forskellige brødtyper og en god dessert en gang imellem.

Jobbet som køkkenchef kræver desuden at du er rutineret i IT systemer og har ordenssans.
Huset skal have et team på 2 i køkkenet som laver mad til ca. 80 – 90 gæster om dagen fra mandag til fredag. Der kan forekomme aften arrangementer, men det er den daglige frokost der er i fokus.

Da vi er er servicevirksomhed, skal dit høje gastronomiske niveau matches af gode sociale kompetencer. Du skal kunne lide at tale med kantinens gæster, være nem at samarbejde med og bidrage til en god stemning både i køkkenet og ved buffeten.

Omgangstonen hos Cheval Blanc A/S er uformel, organisationen er overskuelig og vi vægter den faglige nysgerrighed højt. Du får et godt og stabilt job med gode arbejdsforhold, gode udviklingsmuligheder og søde kolleger. Der stilles parkeringspladser til rådighed for køkkenet.

Begge stillinger er fuld tid og arbejdstiden er primært placeret på hverdage mellem kl. 7 og kl. 15. Jobstart med det samme, men vi venter gerne, hvis du er den helt rigtige til jobbet.

Send din ansøgning senest den 1. december 2018 til kundechef Jesper Karsberg på jk@cheval-blanc.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.