Historien

Cheval Blancs historie i restaurationsbranchen strækker sig helt tilbage til 1890’ernes gamle København. Her drev Henrik Christensens bedsteforældre restaurationsvirksomhed i Rigsdagen og således startede familien Christensens løbebane ud i det gastronomiske.

I 1965  åbnede den familiedrevne restaurant Cheval Blanc i Mikkel Bryggersgade. Det var kærligheden til det gode måltid og de personlige oplevelser med gæsterne, der grundlagde stedets særlige atmosfære og udviklede fundamentet til det Cheval Blanc, vi driver i dag.

I 1994 valgte Henrik Christensen, som 3. generation i familieforetagenet, at føre passionen og madglæden videre i Cheval Blanc Servicerestauranter. Virksomheden nyder I dag godt af de mange generationers erfaringer med at skabe positive oplevelser for gæsterne. Det betyder, at Cheval Blanc er mere end en kantine, Cheval Blanc er et samlingssted hvor du godt kan glæde dig til din frokost. Hver dag. God mad skal hverken være dyr eller fin, men den skal tilberedes med respekt. Og så skal den være så sund, at du kan mærke velværet i kroppen når du har spist.

I dag ejes vi og kantinevirksomheden Claus Tingstrøm A/S af den italienske mad-virksomhed Camst International s.r.l. (80 %) og Claus Tingstrøm Holding (20 %).