Vi er en del af et fællesskab, og vi skal passe på jorden og de menneskelige ressourcer.
Derfor laver vi mad med holdning og tager vores del af ansvaret for, at kloden ikke når kogepunktet.
Vi stiler efter, at vores kantiner som minimum er 30 % økologiske, og mange af vores kantiner er også økomærket. Økologi bidrager til en bæredygtig produktion, som er i tråd med vores overordnede mål om at bidrage til en bæredygtig kantinedrift. Økologiske varer produceres med mindre brug af pesticider og skåner dermed grundvandet for giftstoffer.
Vi driver to af landets fem svanemærkede kantiner. Svanemærkede kantiner har fokus på bæredygtighed i alle led af produktionen, vand, el, madspild, økologi. De kunder, der vælger at Svanemærke deres kantiner, kan regne med vores hjælp hele vejen fra start til de når i mål med certificeringen.
Vi bruger ressourcer med respekt. Det betyder også, at vi arbejder målrettet med at mindske madspild i alle produktionsled.
Sidst men ikke mindst, så uddanner vi vores medarbejdere og passer på dem, for medarbejderne er hjertet i vores virksomhed.
Vi har mange flere ting på det bæredygtige menukort.
Vil I høre mere, er I velkomne til at kontakte os.