Det er os der laver maden

Når dagen er omme, bliver vi ikke kun målt på, om maden var god. Stemningen, den blev serveret i, den service, som blev leveret og det smil, kunden fik, er mindst ligeså vigtig.
Vores medarbejdere yder deres bedste, til gengæld passer vi godt på dem. Service og omsorg næres nemlig bedst af menneskeligt overskud.

God service handler om at vi ser og forstår kunderne

Som kunder hos os, skal I føle at valget af os var det rigtige. Alle gæster hos os, også dem, der måske blot køber en kop kaffe eller en danskvand i kantinen, skal mødes med empati. Vi gør os umage med at alle føler sig velkomne i kantinen og at vi bliver opfattet som nemme og fleksible at arbejde sammen med. Vi lytter til kundernes og gæsternes behov og forsøger at løse alle de udfordringer, der opstår i løbet af arbejdsdagen smidigt og med et glimt i øjet.
Hvis kantinen er lukket, er vores telefoner altid åbne. Hvad enten det er en vigtig frokost til forretningsforbindelser, et spørgsmål til regnskabet eller et skybrud natten til søndag, kan I altid regne med, at vi finder en løsning – også uden for kantinens åbningstid.

Medarbejderne er vores vigtigste ressource

Målet for CAMST og Cheval Blanc kantiner er at skabe gode, bæredygtige arbejdspladser ved at have tilfredse kunder. Vi er ikke drevet af at skabe overskud til aktionærer eller en kapitalfond.
Omsorg, service og høje ambitioner næres bedst af menneskeligt overskud. Så vi passer godt på vores medarbejdere og har tradition for et godt og konstruktivt samarbejde med fagforeningerne.
Vi prioriterer efteruddannelse højt. For hvorfor hvile på laurbærrene, når man kan lære noget nyt? Tilfredsstillelsen ved at udvikle sig fagligt og menneskeligt er for langt de fleste en vigtig del af arbejdsglæden. Vi tilbyder efteruddannelse i form af gastronomisk videreuddannelse, kurser i kommunikation på sociale medier eller f.eks. efteruddannelse i service, økonomi eller ledelse.

Brug af cookies