Det er os, der laver maden

Den gode frokostpause starter i hjertet

Det er ude i køkkenet, at den gode frokostpause begynder. Vi brænder for mad, gode råvarer, fagligt håndværk og omsorgsfuld service. Hos Cheval Blanc Kantiner oplever vi, at der både er plads til fagligt høje ambitioner og omsorg for hinanden og gæsterne. For os er det vigtigt, at vi bliver inspireret og hele tiden får mulighed for at udvikle os både fagligt og personligt. Uanset hvor meget erfaring, man har, er det nemlig vigtigt at holde liv i sin nysgerrighed og kreativitet. Når vi får lov til at udvikle os, nørde med mad og tænke nyt, så trives vi bedre – på den måde kan vi også blive ved med at levere nye spændende smage og gode oplevelser til vores gæster.

Madglæde kan ses og smages, i den mad vi laver

Hos Cheval Blanc Kantiner får vi alle løbende mulighed for at dygtigøre os og finde inspiration gennem videreuddannelse, kurser og seminarer. Vi har også fået vores helt eget uddannelsesprogram, Gastronaut.

”Med Gastronaut-uddannelsen sigter vi højt – helt op til stjernerne. Det er vores måde at skabe en affyringsrampe på, hvorfra vi kan udforske det ukendte, eksperimentere, undersøge smage og råvarer, prøve noget helt nyt af og udfordre vores egen faglighed.”

Claus Tingstrøm, landedirektør hos Cheval Blanc Kantiner.

Vi elsker at nørde med smage, dufte, farver og konsistens

Hvert år får vi tilbud en lang række specialskårede kurser, hvor vi sammen kan smage, eksperimentere og lege os gennem nye madtendenser, træne god service, udforske særlige råvarer og afprøve nye tilberedningsmetoder. I år har vi blandt andet mulighed for at deltage i en lang række specialkurser, som er blevet udviklet i tæt samarbejde med Aarstiderne. Her får vi lov til at arbejde sammen med nogle af de mest innovative frontløbere inden for det grønne køkken og får inspiration til, hvordan vi skaber smagfulde oplevelser i det bæredygtige og grønne køkken.

”Gastronaut-uddannelsen er et af de mest ambitiøse tiltag, vi har set indtil nu på kantine-området. Vores kokke og medarbejdere får samme niveau af inspiration og videreuddannelse, som hvis de var ansat på en gourmetrestaurant. Det betyder også, at de bliver længere hos os, fordi de trives og hele tiden holder liv i deres faglighed.”

Claus Tingstrøm, landedirektør hos Cheval Blanc Kantiner.

Vi er sammen om at give vores gæster en bæredygtig og sund frokostoplevelse

Den gode frokostpause handler om trivsel

Hvis mad tilberedes og serveres af mennesker, der trives og finder glæde i det, de laver, så smager den bare bedre. Vi lytter til hinanden og til gæsterne. På den måde kan vi hele tiden blive bedre til i fælleskab at skabe en tryg og rar arbejdsplads og en god frokostpause for vores gæster. Nærvær og omtanke er noget, der skal kunne mærkes både i den nære dagligdag, i omgangen med vores nærmeste kolleger, i samarbejdet med ledelsen og i mødet med vores gæster.

Her kan du møde nogle af os, der laver og serverer maden

Når vi får lov at arbejde med gode, bæredygtige råvarer og er sammen om vores arbejde, så bliver vi også stolte af det, vi leverer – og det kan gæsterne mærke.

Jeg hedder Bishnu Bhattarai. Jeg er 38 år og arbejder som opvasker hos Cheval Blanc Kantiner.

Mit navn er Ruben Børgesen. Jeg er 43 år og køkkenchef hos Cheval Blanc Kantiner.

Mit navn er Thomas Fisker Jensen. Jeg 43 år og har været kok hos Cheval Blanc Kantiner i otte år.

Jeg hedder Susanne Banke. Jeg er 53 år og har været kok i Cheval Blanc Kantiner i 15 år.

”Arbejdsglæde opstår, når ambition, omsorg og menneskelighed spiller sammen. Det gælder både os kolleger imellem, men det rækker også ud til vores gæster. Vil vil gerne give gæsterne en god frokostpause, og det gør vi ved både at være fagligt ambitiøse og samtidig møde gæsterne, der hvor de er.”

Claus Tingstrøm, landedirektør hos Cheval Blanc Kantiner.

Nyheder

Brug af cookies