CSR & Code of Conduct

Kundskab
Vores medarbejdere er uddannede indenfor Cheval Blancs retningslinjer for køkkendrift og tilberedning af måltider, så alle ved, hvad der kræves af dem. Ligeledes bliver alle medarbejdere løbende tilbudt efteruddannelse i ledelse, madlavning, teknikker og ernæring.

Kontrol
Vi gennemfører dagligt vores eget egenkontrolprogram af køkkenets produktion, råvarer, arbejdsform og rengøring i alle kantiner. En gang om året iværksætter vi en dybdegående kvalitetskontrol af alle faktorer i kantinen, ligesom vores køkkener jævnligt får ”overraskelsesbesøg”. Den løbende kontrol er naturligvis med til at sikre kvaliteten, og er samtidig en af grundene til, at vi næsten aldrig har arbejdsskader eller -ulykker.

Kvalitetsmåling
Vi elsker at tale med vores gæster om maden. Hvert år afvikler vi en stor tilfredshedsundersøgelse i alle kantiner, som efterfølgende danner grundlag for en handlingsplan i det enkelte køkken.
Resultatet er til at få øje på. Det oplever vi dels gennem vores gæsters tilbagemeldinger – og derudover ser vi det, hver gang vores kantiner bliver tildelt en stor glad ”smiley”.

Omtanke
Vi ønsker og kræver anstændighed og god forretningsførelse – internt såvel som hos vores samarbejdspartnere. Cheval Blanc har tilsluttet sig UN Global Compact, der sikrer, at vi lever op til den internationale standard for ansvarlig virksomhedsførelse. Det betyder også, at vores leverandører skal overholde gældende lovgivning og konventioner.