STUDIE 10 skifter navn til CHEVAL BLANC

Cheval Blanc Servicerestauranter A/S og Studie 10 A/S har altid ligget under samme tag. Fra årsskiftet får de to virksomheder samme navn.

Studie 10 A/S skifter navn til Cheval Blanc og lægges 1. januar 2015 ind under Cheval Blanc Servicerestauranter A/S. Begge selskaber er fortsat 100% ejet af HAC Holding. Studie 10 har til dato taget sig af kunder i den offentlige sektor, mens Cheval Blanc Servicerestauranter A/S har opereret i det private.

Sammenlægningen foretages udelukkende af tekniske grunde. Samarbejdet med medarbejdere, kunder og leverandører fortsætter som før. Navn og logo ændres for Studie 10-kunder, men derudover berøres det daglige samarbejde ikke af sammenlægningen. Studie 10 A/S skifter i forbindelse med sammenlægningen CVR-nummer til 26107911. Evt spørgsmål vedr. fakturering o.l. stiles til Bo Langvad.

Studie 10 blev oprettet for otte år siden fordi vi gerne ville ind på det offentlige kantinemarked. Vi besluttede derfor at lave et søsterselskab, Studie 10, der kunne matche de ydelser og krav som offentlige kantiner stillede, uden at skulle gå på kompromis med Cheval Blancs niveau. Studie 10 har opnået stor succes med samarbejdspartnere som SKAT, Statsministeriet og Domstolene, hvilket vi selvfølgelig er særdeles stolte af. De seneste par år er det imidlertid blevet tydeligt for os at Cheval Blanc og Studie 10 arbejder ud fra fuldstændig samme koncept og værdigrundlag, og derfor vi ser ingen grund til at opretholde to virksomheder” udtaler adm. direktør og ejer Henrik Christensen.

Cheval Blanc, som blev årets vinder af Kantineprisen 2014, driver efter sammenlægningen over 50 kantiner fordelt over hele landet med i alt 240 medarbejdere. Adm. direktør for Studie 10, Flemming Poulsen, fortsætter i stillingen som driftsdirektør for Cheval Blancs kantiner og personalerestauranter.

Yderligere oplysninger fås hos adm. dir. Henrik Christensen, tlf.: 40 18 00 24.
Se mere på www.cheval-blanc.dk.

Historien, kort: Cheval Blanc Servicerestauranter A/S er en familieejet restaurationsvirksomhed hvis historie går tre generationer tilbage. I 1994 besluttede man at udvide forretningsområdet for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra virksomheder, der ønskede at outsource driften af deres kantine. I dag indtager mere end 13.000 ansatte spredt over hele Danmark en lækker, varieret frokost, som er tilberedt efter Cheval Blancs sundhedskoncept Køkken Fri Fornuft – et koncept, der er udarbejdet af Cheval Blanc i samarbejde med kliniske diætister fra Frk. Skrump. Køkken Fri Fornuft betyder i praksis at der hver dag i samtlige Cheval Blanc kantiner landet over tilbydes velsmagende og sund kost, tilberedt fra bunden af årstidens bedste råvarer.
Blandt Cheval Blancs største kunder er Haldor Topsøe, B&O, PFA, Dagbladet Børsen og Naturerhvervsstyrelsen.